K novému zákonu o ochraně zemědělského půdního fondu. - Zeman, J.
Porovnanie nového zákona ČR o ochrane poľnohospodárskeho pôdneho fondu so zrušeným zákonom č. 53/1966 Zb. v znení zákona č. 75/1976 Zb. o ochrane poľnohospodárskeho pôdneho fondu a tromi ďalšími predpismi. Doplnené kritickou poznámkou J. Radu.