Aká bude cena strechy nad hlavou. - Končok, M.
Stanovisko autora k návrhu zákona o vlastníctve k bytom a nebytovým priestorom a k vyhláške MF SR č. 608/1992 o oceňovaní bytov a autorov návrh na novelizáciu návrhu zákona.