Co chtějí nebydlící. K jedné občanské iniciativě. - Povolný, F.
Vznik novej občianskej iniciatívy pod názvom Výbor nebývajúcich občanov ČR. Zameriava sa na iniciatívu pri formovaní zásad štátnej bytovej politiky, podporu foriem sociálne únosnej bytovej výstavby na neziskovom princípe, súčinnosť s predstaviteľmi obcí, poradenský a právny servis nebývajúcim, informačný servis v oblasti ponuky a dopytu. Terajšia situácia v bytovej politike a výstavbe v ČR.