Erzeugergemeinschaften der Landwirtschaft in Ostdeutschland - Probleme, Erfahrungen und Chancen. - Rössler, E.
Poľnohospodárske podniky vo východnom Nemecku v podmienkach štruktúrnych zmien. Ich prispôsobovanie sa trhovému mechanizmu a konkurencii v európskych rozmeroch. Potreba podnikateľského štýlu myslenia manažmentu. Adaptácia na nové odbytové podmienky. Šance združení výrobcov a ich rôzne typy. Ekonomické prednosti združení.