Ještě jednou k rozpočtu. - Kameníčková, Věra
Informácie o funkciách a vývoji štátneho rozpočtu ČR v období ekonomickej reformy v r. 1993. Hodnotenie rozpočtu ČSFR v kontexte s jeho minulým vývojom. Rozpočtové hospodárenie a fiškálna politika. Vývoj príjmov a výdavkov rozpočtu v r. 1989-1992. Zníženie reálneho hrubého domáceho produktu o viac než 20 perc. v období 1990-1992.