Daňová soustava od roku 1993. - Kunc, K.
Zákon č. 337/1992 Zb., o správe daní a poplatkov. Zákon upravuje a zjednocuje postup správcu daní, finančných orgánov, ďalších správnych a iných štátnych orgánov a daňového poplatníka daňového subjektu. Zákon tiež upresňuje uplatnenie dane z príjmu právnických osôb, dane z pridanej hodnoty, spotrebné dane, dane z nehnuteľností a cestné dane.