Najčastejšie skloňovaná daň. - Iľková, E.
Odpovede na otázky týkajúce sa dane z pridanej hodnoty. Aká je pripravenosť na túto daň medzi podnikateľmi, ako je legislatívne daň upravená, prečo dochádzalo k dvojitému zdaneniu obratovou daňou a daňou z pridanej hodnoty, ako vplýva daň z pridanej hodnoty na ceny a či nedochádza pri jej zavedení k posilňovaniu byrokratizmu.