Řízení veřejných výdajů. Státní rozpočet efektivněji. - Kinkor, Jiří
Vytváranie nového systému verejných výdavkov v ČR. Riadenie rozpočtových operácií. Rozpočtové (finančné) plánovanie. Pokladničné operácie, ktoré zahŕňajú riadenie rozpočtovej likvidity, riadenie dlhu a dohľad nad fyzickými a finančnými aktívami štátu. Úloha pokladničného manažéra a riadenie verejného dlhu.