Perspektíva závisí od nás. - Tkáč, M.
Stretnutie predstaviteľov Národnej banky Slovenska s predstaviteľmi MMF, kde odovzdali Memorandum vlády SR o hospodárskej politike Slovenska. Rokovanie s výkonným riaditeľom Svetovej banky a guvernérmi britskej a belgickej centrálnej banky. Rozhovor s viceguvernérom Národnej banky Slovenska s Ing. Mariánom Tkáčom o postavení, význame a perspektívach NBS. Vývoj kontaktov so zahraničnými bankami.