Podnikatelská banka, a.s.
Zameranie Podnikateľskej banky v ČR na malých a stredných podnikateľov, živnostníkov a roľníkov. Organizácia, základný kapitál, charakteristika vykonávaných služieb banky. Zámery pre nadviazanie spolupráce a úvahy o budúcom rozvoji. Zvláštna pozornosť sa bude venovať finančnému poradenstvu.