Spojiť skúsenosti banky a poľnohospodárov. - Štrignerová, Zdenka
Slovenská poľnohospodárska banka a jej kontakty so zahraničím. Spolupráca s gestormi amerického programu RAPPS na prehodnocovaní úverového procesu pre poľnohospodársky sektor. Potreba hľadania špecifických typov úverov pre poľnohospodárov.