Volné bankovnictví a slučitelnost s realitou. - Zahradník, Petr
Štyri skupiny názorov na perspektívy bankovníctva, postavenie centrálnej banky, vzťah medzi centrálnou bankou a komerčnými bankami. Možnosti riešenia krízovej situácie v bankovníctve. Výhody voľného bankovníctva. Riadenie bankového a nebankového portfolia.