Stanovy akciové společnosti Burza cenných papírů Praha, a.s.
Všeobecné ustanovenia. Akcie a prevody akcií. Práva a povinnosti akcionárov. Organizácia jednotlivých orgánov spoločnosti: valné zhromaždenie, burzová komora, dozorčia rada. Rokovanie a podpisovanie za spoločnosť. Hospodárenie spoločnosti. Zrušenie a likvidácia spoločnosti.