Středisko cenných papírů: tři první úkoly. - Lizner, J.
Tri prvé úlohy Strediska cenných papierov v ČR: vytvorenie základnej bázy dát z kupónovej privatizácie, zostavenie registra emitentov a údaje o uskutočnených emisiách jednotlivých investičných privatizačných fondov, knihovanie ďalších emisií privatizovaných akciových spoločností, ktoré pokrývajú majetok privatizovaný štandardnými privatizačnými metódami. Odpovede riaditeľa Strediska na otázky o ďalšej činnosti a zameraní tejto organizácie.