Nezávislosť vydobytá - a čo ďalej. Seriál o pobaltských štátoch: Litva 1. - Mozsnyáková, I.
Základné politické a hospodárske informácie o situácii v Litve po obnovení nezávislosti v r. 1990. Pokles hrubého národného produktu o 39 perc. a výroby na úroveň r. 1973, poľnohospodárstvo, privatizácia, životné prostredie, národná mena, výmenné kurzy, príjmy a spotrebiteľské ceny.