Česká ekonomika v roce 1992.
Vývoj komoditnej štruktúry dovozu a vývozu. Zmena štruktúry dovozu. Pokles ekonomickej aktivity v r. 1992 a zvýšenie miery inflácie. Vzrast dovozu najmä z krajín s vyspelým trhovým hospodárstvom. Miera nezamestnanosti v ČR. Vývoj kurzov Kčs voči hlavným svetovým menám.