Aktualizace agrárního programu. - Kolaja, F.
Transformácia a privatizácia APK ČR. Reštitúcie. Privatizácia má umožniť podnikanie v APK v medziach legislatívy, bez priamych direktívnych zásahov štátu. Rôzne formy podnikania: družstvá, kolektívne formy vlastníctva, veľké koncentrované hospodárstva, rodinné farmy, hospodárstva s čiastočným pracovným úväzkom majiteľov, štátne majetky. Potreba novelizácie legislatívy. Úloha obcí.