Britské zemědělství pod drobnohledem. - Tvrdoň, Jiří
Postavenie poľnohospodárstva v rámci britskej ekonomiky. Štruktúra odvetvia: výrobné zameranie, štruktúra pracovných síl a veľkostná štruktúra, kapitálové vybavenie. Ceny poľnohospodárskej produkcie a vstupov. Odvetvové výsledky a dôchodkovosť agrárneho sektoru. Cena pôdy a miera zadlženosti. Verejné výdavky na poľnohospodárstvo.