Problémy slovenského poľnohospodárstva v transformačnom procese. - Klinko, L.
Poľnohospodárstvo na Slovensku je v krízovej situácii. Problémy s odbytom produkcie, odbúranie dotácií, politika cenových klieští. Rozvoj Agrokomplexu sa môže opierať o reprodukujúcu sa surovinovú základňu, o vlastné prírodné zdroje, o vybudovanú materiálno-výrobnú základňu a odborne kvalifikovanú pracovnú silu. Potreba správnej legislatívnej regulácie procesu transformácie.