Z rokovania skupiny OECD pre obilie, olejnaté semená a cukor. - Pitoňák, A.
Správa z rokovania v roku 1992. Súčasná situácia na svetovom trhu s obilím a olejnatými semenami. Hlavné smery a predpoklady ďalšieho vývoja. Problémy štruktúrnych prebytkov obilnín v štátoch OECD. Reforma obilnej politiky v ČSFR, Maďarsku a Poľsku. Rastúci trend cien cukru.