Zásahy státu na trhu zemědělských výrobků a potravin. - Vojtěch, V.
Osobitné postavenie poľnohospodárstva na trhu. Problémy tvorby novej agrárnej politiky a spolupráca s OECD a GATT. Ciele regulácie trhu poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov. Nástroje na reguláciu poľnohospodárskeho trhu. Vyrovnávacie zásoby a nákupy na podporu ceny. Obmedzovanie ponuky zo zahraničia. Kompenzačné platby.