Úloha státu v rozvoji zemědělství. - Doucha, Tomáš
Pokračovanie článku "Perspektívy vývoje českého zemědělství". Spoločenské ciele, ktoré musia sledovať už počas transformácie. Prehľad bodov, na ktoré by mala byť zameraná štátna politika v tejto oblasti. Perspektívy vývoja českého poľnohospodárstva z hľadiska ekonomických výsledkov poľnohospodárstva. Prehľad oblastí, na ktoré pôsobia nepriaznivé výsledky poľnohospodárstva a možnosti zmiernenia týchto dôsledkov.