Ökonomische Überlegungen zur Ausgestaltung von Verordnungen und Verträgen mit Produktionsauflagen zum Umwelt- und Naturschutz. - Hanf, C.-H
Zákony a nariadenia na limitovanie výroby na určitých plochách. Účelom je ochrana zdrojov a prírody. Riadenie ponuky na obrábané plochy prostredníctvom kompenzačných platieb. Kontrolný mechanizmus dodržiavania zmlúv o limitovaní výroby. Optimálny model parametrov zmlúv. Maximálna výška pokút.