Nové daně a ceny zemědělských produktů a potravin. - Záhorka, J.
Prehľad zákonov upravujúcich po novom dane. Vplyv nových daní na poľnohospodárstvo a na potravinársku výrobu. Trh potravín prestáva byť trhom výrobcu a stáva sa trhom spotrebiteľa. Situácia na trhu bude mať výraznejší vplyv na situáciu podnikov, než nové dane.