Zvláštní podmínky burzovních obchodů. - Škopek, B.
Komoditné podmienky pre obchodovanie na plodinovej burze pre súbor olejnín (repka, slnečnica, ľan a sója). Nákup a predaj je založený na princípe hodnotenia a oceňovania podľa obsahu tuku (používaný vo svete). Ďalšia skupina naväzujúca na zrnoviny sú zemiaky. Skupina krmív. Skupina komodít pripravených na pripomienkovanie - osivá a sadba.