Hungary's changed patterns of trade and their effects. - Richter, S.
Analýza zmien v zahraničnom obchode Maďarska po r. 1989 v porovnaní s vývojom v období existencie RVHP v r. 1960-1988. Teritoriálna a komoditná štruktúra v r. 1960-1988 a analýza zmien po r. 1989. Zmeny v podieloch jednotlivých komoditných skupín SITC a zmeny v teritoriálnej štruktúre - silný rast podielu západných krajín.