Foreign debt, debt management policy and implications for Hungary's development. - Hajna Istvanffy, L.
Vývoj zahraničného zadlženia v Maďarsku v období r. 1960-1988 a v období po r. 1989. Vývoj bilancie bežných účtov a vývoj platobnej bilancie v r. 1990-1991. Vývoj zahraničného dlhu v r. 1985-1992. Politika riadenia zahraničného zadlženia v r. 1970-1990 a porovnanie s ostatnými stredoeurópskymi krajinami.