Platobná zmluva medzi SR a ČR.
Úplný text zmluvy upravujúcej platobný styk medzi obomi štátmi po 8.2.1993 formou clearingového platobného styku s SCU ako zúčtovacou jednotkou. Súkromné a pracovné cesty osôb do republík a dovoz peňažných prostriedkov. Protokol medzi SR a ČR o platobnom vyrovnaní vzájomných pohľadávok a záväzkov právnických a fyzických osôb - podnikateľov vzniknutých pred 8.2.1993.