Slovenská vláda odmieta devalváciu. Predčasný odchod misie MMF.
Nezrovnalosti delegácie MMF a slovenskej vlády týkajúce sa devalvácie slovenskej koruny príčinou zlyhania rozhovorov o finančnej pomoci MMF Slovensku vo februári.