Tajné správy z Washingtonu. Ako to bolo s údajnou pražskou konšpiráciou v MMF. - Jonáš, Jiří
Princípy rozdelenia členskej kvóty ČSFR v MMF medzi ČR a SR (2,29:1) z pohľadu asistenta výkonného riaditeľa MMF pre Rakúsko, Belgicko, Bielorusko, Česko a Slovensko. Stanoviská slovenskej strany.