Veľkí vyčkávajú. Ani veľa drobných investorov nedokáže to, čo dokážu len najväčšie firmy.
Prehľad prílevu zahraničného kapitálu na Slovensko v r. 1992 (hlavne drobní investori) podľa krajín, zahraničných firiem a ich územného rozčlenenia.