Zahraničný kapitál na Slovensku. - Hošková, A.
Výsledky prieskumu vo vybratých spoločných podnikoch - joint ventures - na Slovensku uskutočneného v posledných 2 rokoch Ústavom ekonomickej teórie SAV. Prínosy z medzinárodnej výrobnej spolupráce, bariéry a riziká zahraničných investícií, údaje o zahraničnom kapitáli v odvetviach v r. 1992 a základnom vklade kapitálu v organizáciách. Portfoliové a priame investície. Organizácia priemyslu - brzda zahraničných investícií.