Žiadne čary, žiadna mágia. Ako funguje Bankové zúčtovacie centrum Slovenska. - Žitňanský, Eduard
Bankové zúčtovacie centrum Slovenska, a.s. - clearingové zúčtovanie platieb medzi ČR a SR, medzi bankami a štátmi. Výpočtový systém, software, ochrana dát, poskytované služby, informačný systém centra.