K současnému vývoji ECU: klima stability? Aktuální otázky Evropského společenství. - Zahradník, Petr
Globálne podmienky, v ktorých prebieha proces európskeho zjednotenia, kľúčové otázky menového zjednotenia a úloha ECU. Oficiálne a súkromné ECU. Situácia na trhu obligácií ECU.