Intervence a současné pojetí kursové politiky v severských zemích. Aktuální otázky Evropského společenství. - Zahradník, Petr
Intervenčná kurzová politika. Aktivita Nemecka v rámci EMS. Intervenčná kurzová politika v severských krajiných a ich záujem o pripojenie k EMS.