Evropské křižovatky. 1. - Dráb, Z.
Názory na podpísanie zmluvy o európskej únii v Európe Maastrichtskej zmluvy. Základné znaky sociálneho trhového hospodárstva a jeho koncepcia pozostávajúca zo štyroch základných východísk: princíp hospodárskej súťaže, menový systém, sociálny poriadok a systémová konformita hospodárskej politiky. Genéza vývoja Európskeho spoločenstva. Názory na prácu ekonómov, sociológov a právnikov tzv. neoliberalistickej freiburskej školy.