Preskúmanie rozhodnutia. - Urban, R.
Termín podania žaloby. Okolnosti, za ktorých predseda senátu zastaví konanie o preskúmaní rozhodnutia o priestupku. Predpoklady rozhodnutia o žalobe. Postavenie správnych orgánov v procese súdneho preskúmania rozhodnutia.