Privatizácia štátnych notárstiev. - Fekete, Imrich
Vymedzenie právomoci súkromných notárov po 1. januári 1993: spisovanie a vydávanie notárskych zápisníc o právnych úkonoch, osvedčovanie právne významných skutočností a konanie vo veciach notárskych úspechov. Ďalšie činnosti, ktoré budú môcť notári vykonávať. Vymenúvanie notárov. Postavenie a úlohy Notárskej komory Slovenskej republiky so sídlom v Bratislave.