K novele stavebného zákona a jeho prováděcích předpisů. - Tillmann, J.
Základný právny predpis stavebného práva - zákon č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku a jeho novelizácia. Právne normy stavebného zákona a jeho realizačné predpisy. Zmena systémov orgánov ústrednej štátnej správy a jej zakotvenie v právnom poriadku. Informácie o novele stavebného zákona najmä pre sféru podnikania.