Pravidlá kontrolnej činnosti v samospráve obcí. - Petrík, Gejza
Materiál má slúžiť ako metodická pomôcka pre obce a mestá a má napomôcť riešiť odborné a praktické otázky kontroly v samospráve obcí a miest. Uvedenie vzoru všeobecne záväzného nariadenia obce, ktorý môže pomôcť obciam (mestám) upraviť si kontrolný systém vyhovujúci ich konkrétnym podmienkam a potrebám.