Ad "GrECo International, spol. s r.o. - nezávislý sprostredkovateľ". - Holubanská, A.
Autorské výhrady k pôvodnému rozhovoru so zástupcami maklérskej firmy GrECo International uverejnenému v 1. čísle Pojistného obzoru z r. 1993. Upresnenie niektorých informácií a oprava nesprávnej interpretácie z č. 1/1993. Doplnenie a upresnenie rozhovoru.