Adresár poisťovní. KOOPERATÍVA, československá družstevná poisťovňa, a.s.
Adresár poisťovní, v tomto prípade česko-slovenskej družstevnej poisťovne, a.s. Sídlo Generálneho riaditeľstva, Zemského riaditeľstva, Agentúry v Bratislave a Banskej Bystrici, Prešove, Trenčíne a kancelárií v jednotlivých mestách Slovenskej republiky. Zoznam sídiel, agentúr a kancelárií v Českej republike.