Adresár poisťovní. Poisťovňa Otčina, a.s.
Adresár poisťovní, v tomto prípade Poisťovne Otčina, a.s. Sídlo Ústredia, detašovaného pracoviska Bratislava a pobočiek v jednotlivých mestách Slovenskej republiky: telefóny, faxy.