Podnikateľské aktivity Slovenskej poisťovne, a.s. alebo čo dostali do vienka dcéry Slovenskej poisťovne.
Podiel vlastnej poisťovacej činnosti a iných podnikateľských aktivít na celkovej činnosti poisťovní v zahraničí a v SR. Sociálny program poisťovní. Dcérske spoločnosti poisťovní. Podnikateľská činnosť Slovenskej poisťovne. Akciová spoločnosť SP Leasing a jej podnikateľská aktivita. Istrobanka, a.s., Istroinvest, a.s. a ich podnikateľské činnosti.