Pojišťovna podniká. - Daňhel, Jaroslav
Česká poisťovňa, a.s., ako tretí najsilnejší finančný ústav v ČR a na kapitálovom trhu. Rozhovor o jej finančnej politike a operáciách na kapitálovom trhu. Štruktúra trhu a postavenie Českej poisťovne, jej investičná stratégia pre rok 1993. Vplyv prestavby daňového systému a konkrétne dopady súčasného zdaňovania. Opatrenia v oblasti majetkových poistení.