Státní dozor nad pojišťovnictvím v České republice a výhled do dalšího roku. - Zemanová, M.
Hodnotenie činnosti štátneho dozoru nad poisťovníctvom v Českej republike v roku 1992. Obsah činnosti a základné úlohy štátneho dozoru, funkcie a právomoci vyplývajúce zo zákona. Otvorenie poistného trhu aj pre zahraničné poisťovne v máji 1992. Spolupráca s OECD a pomoc čs. poisťovníctvu v rámci programu PHARE. Hlavné úlohy štátneho dozoru pre rok 1993.