Výber zo základných dokumentov Česko-Slovenskej asociácie poisťovní.
Stanovy Česko-Slovenskej asociácie poisťovní. Metodický pokyn pre riešenie vzájomnej súčinnosti poisťovní pri riešení otázok súbehu dvoch poistení k jednej poistnej udalosti, podvojného poistenia a vymáhania regresov v poistných udalostiach. Charakteristika obchodného tajomstva v poisťovniach a spôsob jeho ochrany. Zásady vzájomného spolužitia poisťovní v podmienkach trhového mechanizmu.