Úloha makléřů na pojišťovacím trhu.
Charakter zmien na poisťovacom trhu ČR - zmeny v oblasti poistenia priemyselných a živnostenských rizík. Presun starostí o riziká zo strany štátu na vlastníkov a manažment podnikov. Vytváranie finančných rezerv podnikov pre prípad škôd. Podstata a výklad úlohy maklérov na poisťovacom trhu.