Seminár o doplnkových poisťovacích systémoch. - Čejková, Viktória
Seminár "Doplnkové poisťovacie systémy" usporiadaný Konfederáciou odborových zväzov SR v Bratislave v januári 1993. Základné informácie o doplnkových poisťovacích systémoch, skúsenosti z ich fungovania v iných štátoch, progresívne spôsoby realizácie činností súvisiacich s týmito systémami.