Výsledky anketního šetření mezi pracovníky správ sociálního zabezpečení. Ke koncepci sociálního pojištění. - Biskup, Jiří
Anketa sa uskutočnila v r. 1991 na okresných správach sociálneho zabezpečenia v ČR a SR a na Českej správe sociálneho zabezpečenia. Princíp povinného poistenia. Názor na pripoisťovacie systémy a na vekovú hranicu pre odchod do dôchodku. Súbeh zárobku s dôchodkom. Nová definícia invalidity. Problém pozostalostných dôchodkov. Súbeh viacerých dôchodkov.